leuke liefde tips
liefdesgedichten
liefdes teksten
liefdes zinnen
liefdes plaatjes
love quotes
koosnaampjes
openingszinnen
wat is liefde
hoe herken je hem
een gelukkige relatie
liefde en bloemen
vakantieliefde
liefdesverdriet
de ideale man of vrouw
valentijnsdag
valentijn plaatjes

liefde gerelateerd
trouwtips
goedkoop trouwen
trouwfeest tips
speciaal trouwmoment
1001 trouwkaarten
trouwkaart site
trouwkaarten met foto
trouwgedichten
liefdes zinnen
huwelijksjubileum
leuk huwelijksjubileum
tips voor valentijnsdag
valentijn tips

Hoe herken je haar? Je ware liefde

Zullen we je eerst gerust stellen? Ze loopt ergens rond, het meisje of de vrouw die je ware liefde gaat worden. Je moet haar alleen nog vinden.

Dat is misschien minder geruststellend want ga je haar vinden en herken je haar dan? Om te beginnen, zou je haar herkennen? Wie zegt dat hij het plaatje van de perfecte vrouw in zijn hoofd heeft en haar dus onmiddellijk herkent wanneer hij haar ziet heeft het fout.

Voor alle mannen en jongens die daar naar zoeken, ze bestaat niet. Geen vrouw of meisje is perfect, net zomin als jij dat bent. Mag je dan geen eisen stellen? Ja, natuurlijk maar wees reëel in je eisen.

Tenslotte wil je iemand met wie je kunt lachen (en soms huilen), iemand met wie je interesses deelt, iemand die soms je beste vriend kan vervangen, gewoon iemand om je leven mee te delen. Om het eenvoudiger te maken hebben we hieronder enkele tips gezet om haar wel te herkennen.


Perfect voor jou?

Misschien wel het allerbelangrijkste, ze laat je in je waarde. Jij bent oké zoals je bent, niets meer aan veranderen. Ze houdt van je omdat je bent zoals je bent en vertelt je niet wat er allemaal nog aan je verbeterd kan worden.

Ondanks dat ze vast al je 'tekortkomingen' ziet , weet ze jou het gevoel te geven dat jij belangrijk bent. Dat ze het fijn vindt om bij je te zijn. Ze weet dat het in een relatie niet meer gaat om ik en jij maar om wij. In een relatie gaat het om 'wij' om 'samen'. Jullie moeten allebei willen geven en nemen.

Ze vindt het echt fijn om bij je te zijn en laat je dat ook merken.

Je hebt het gevoel dat je samen bent met je beste vriend, dat je alles aan haar kunt vertellen. Wanneer het lijkt alsof je op eieren moet lopen en vooral bezig bent om de vrede te bewaren, dan is ze het gewoon niet voor jou.


Je ware liefde vinden, nog meer tips

Ze is niet alleen aardig wanneer ze iets gedaan wil krijgen. Ze is gewoon vriendelijk en aardig!
Hoe weet je dat?

Kijk naar de manier waarop ze de mensen om zich heen behandelt, met respect en vriendelijkheid? Dat is de beste graadmeter, wanneer de eerste roze wolken een beetje beginnen te vervagen, zal ze jou ook zo behandelen. Ze behandelt je met respect, niet alleen wanneer jullie samen zijn maar ook met anderen erbij.

Ze vindt het belangrijk hoe anderen jou zien en behandelen. Tenslotte, ze is er voor wanneer het goed gaat maar vooral ook wanneer het even tegenzit. Ze loopt echt ergens rond, de perfecte match voor jou.

Misschien kwam je haar al tegen in de supermarkt, misschien zat ze naast je in de bus, lachte ze naar je in de bibliotheek of liep je haar net voorbij. Eigenlijk zou ze iedereen kunnen zijn…..


home
© leukeliefde.nl - hoe herken je haar, je ware liefde