leuke liefde tips
liefdesgedichten
liefdes teksten
liefdes zinnen
liefdes plaatjes
love quotes
koosnaampjes
openingszinnen
wat is liefde
hoe herken je haar
een gelukkige relatie
liefde en bloemen
vakantieliefde
liefdesverdriet
de ideale man of vrouw
valentijnsdag
valentijn plaatjes

liefde gerelateerd
trouwtips
goedkoop trouwen
trouwfeest tips
speciaal trouwmoment
1001 trouwkaarten
trouwkaart site
trouwkaarten met foto
trouwgedichten
liefdes zinnen
huwelijksjubileum
leuk huwelijksjubileum
tips voor valentijnsdag
valentijn tips

Hoe herken je hem? Je ware liefde

Wanneer weet je dat hij de Ware is? Jouw eigen prins op het witte paard, die jongen waar je nooit meer zonder wilt, die je hart doet smelten en die je nog steeds vlinders in je buik geeft wanneer hij je alleen maar aankijkt?

Het zou te makkelijk zijn om te zeggen 'je weet het wanneer je hem ziet'. Romantisch idee niet? Maar 'mister Perfect' moet je toch eerst beter leren kennen en 'liefde op het eerste gezicht' is eerder 'verliefdheid op het eerste gezicht'. Daarnaast 'mister Perfect' bestaat niet! Zo, dat kwam hard aan misschien maar niemand is perfect.

Jij niet en de grote liefde van je leven zal ook niet perfect zijn. Haal het idee van de perfecte lengte, perfecte persoonlijkheid, perfect inkomen, perfect gevoel voor humor en romantiek maar uit je hoofd, werkelijk niemand zal aan dit alles voldoen, net zomin als jij dat kan. Laat 'mister Perfect' los want (en dit weten we ook zeker) er loopt iemand rond die perfect is voor jou.


Perfect voor jou

Voordat je ook maar gaat zoeken naar de Ware is het belangrijk om te weten welke kwaliteiten voor jou belangrijk zijn. Wanneer je niet weet waar je naar zoekt, hoe moet je hem dan vinden?

Het gaat waarschijnlijk te ver om een lijstje te maken maar mag natuurlijk wel.

Bedenk wat je het allerbelangrijkste vind en waar eventueel over te onderhandelen valt. Iemand die je laat lachen, iemand die een arm om je schouder slaat wanneer je dat nodig hebt, iemand die achter je blijft staan zelfs wanneer je het niet verdient of iemand met de perfecte carrière in het verschiet?

Hij lijkt ideaal maar is ongeveer 10 centimeter te kort om perfect te zijn? Laat je hem gaan? Natuurlijk moet je dat niet doen. Er zijn genoeg vrouwen en meisjes die in hun zoektocht naar 'mister Perfect' juist diegene laten lopen die ze echt gelukkig zal maken, trap niet in die valkuil. Daarnaast, die perfecte looks zijn niet voor altijd en iedere carrière kan in het slop raken, kijk niet naar al deze dingen.


Je vindt de ware liefde

Hij zal niet perfect zijn maar wel perfect voor jou. Iemand waar je op kunt bouwen, die je de kans geeft jezelf te zijn, die je aanvult, die je soms de ruimte geeft en waar je mee kunt lachen en huilen.

Eigenlijk is dat waarschijnlijk ook wat je wilt en misschien heb je hem zelfs al ontmoet (maar je was nog veel te druk met het zoeken naar 'mister Perfect'). Hoe herken je hem? Die vraag is heel moeilijk te beantwoorden maar sta open voor de mannen of jongens om je heen. Wanneer je dat perfecte lijstje uit je hoofd hebt gezet kan het je nog wel eens verbazen hoeveel leuke kerels er rondlopen.

Ze zullen niet allemaal 'foutloos' zijn maar wie is dat wel?

Het vinden van de Ware begint met eerlijk zijn tegen jezelf, wat is echt belangrijk voor jou. Denk altijd hieraan (wanneer je mocht wanhopen), hij loopt ergens rond, je hebt hem alleen nog niet gevonden en waarschijnlijk is hij ook op zoek naar jou.


home
© leukeliefde.nl - hoe herken je hem, je ware liefde