Een relatie kan prachtig zijn, maar dan moet het wel van beide kanten komen. Waar verlangt een vrouw nu echt naar? Wat wil ze van een man? Lees hieronder de vier belangrijkste wensen van een vrouw.

1. Zich gewild voelen

Een man moet voor een vrouw op hete kolen lopen. Hij moet zijn best doen en laten zien dat hij haar echt voor zich wil winnen. Een vrouw verlangt naar een man, waar ze de wereld voor is. Hij moet haar op nummer een zetten en er altijd voor haar zijn. Een vrouw moet op een man kunnen vertrouwen, goede gesprekken met hem kunnen voeren en hij moet haar redder in nood zijn. Vrouwen willen een zorgzame man, die altijd voor hen klaarstaat.

2. Een buddy voor het leven

Naast de aantrekkingskracht, moet een man ook een maatje voor een vrouw zijn. Vrouwen willen intelligente mannen, waarmee ze een leven op kunnen bouwen. Hij moet een goede vader voor de kinderen zijn. Daarnaast moet hij haar beste maatje zijn. Je wilt je verhalen met hem kunnen delen en lekker samen tv kunnen kijken. Je wilt ook samen met hem op reis kunnen en leuke activiteiten kunnen ondernemen. Vrouwen vinden het leuk als mannen dezelfde interesses delen en begrip voor hen op kunnen brengen.

3. Speciaal gevoel bezorgen

Sommige mannen hebben een bord voor hun kop. Vrouwen doen er alles aan, om hem voor zich te winnen. Hem kan het geen reet schelen. Hij negeert haar berichten, flirt en duwt haar vervolgens weer weg. Hij denkt veel vrouwen te kunnen krijgen, omdat hij mooi en geweldig is. Hierdoor is hij flink verknipt. Bovendien zijn het typerende kenmerken van een narcistische persoonlijkheid. Natuurlijk is hij niet oprecht geïnteresseerd en ziet de relatie meer als een spel. Dit soort mannen zijn grote afknappers en absoluut geen permanent relatiemateriaal.

Een man moet een vrouw een speciaal gevoel kunnen bezorgen. Het gevoel de enige vrouw op aarde te zijn, maakt een vrouw gelukkig. Hij kan dit met allerlei gebaren duidelijk maken. Het belangrijkste is dat hij er altijd voor haar is. Dit betekent dat hij andere zaken op de tweede plaats zet en niet vreemdgaat of met andere vrouwen flirt. Hij is attent en laat de liefde voor zijn vriendin blijken. Dit betekent dat hij ook altijd tijd voor haar heeft. Hij neemt bijvoorbeeld is een dagje vrij, om samen wat leuks te gaan doen of verrast haar met iets bijzonders. Een verliefde man zal al zijn energie in een vrouw stoppen.

© Pexels.com

4. Een eerlijke man

Eerlijkheid is eigenlijk een onmisbaar aspect binnen een relatie. Gaat hij wel echt voor me? Meent hij wat hij zegt? Als je daar aan twijfelt, moet je jezelf toch eens achter je oor gaan krabben. Mannen kunnen heel betrouwbaar overkomen, maar vervolgens duiken ze met het halve dorp het bed in. Helaas kun je mensen nooit volledig vertrouwen. Er zijn wel veel signalen, waaraan je kunt merken of iemand te vertrouwen is. Iedereen is anders. Neem de tijd om elkaar goed te leren kennen. Zodra een man echt voor je gaat, zal hij veel moeite voor je doen en geen smoesjes verzinnen.